Veelgestelde vragen

Op deze pagina staan antwoorden op veelgestelde vragen. Zo komt u meer te weten over hoe u kunt bestellen en over onze producten. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor wanneer moet ik uiterlijk bestellen?

Plaats uw bestelling minimaal 2 dagen van tevoren. Dan weten wij zeker dat wij alles kunnen leveren. Als u te laat bent met bestellen mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij hebben dagelijks extra vlaaien en gebak voor de losse verkoop.

Is er een minimaal orderbedrag?

Ja, het minimale orderbedrag is € 25,00.

Moet ik bezorgkosten betalen?

Ja, klik hier voor een overzicht van alle plaatsen waar wij bezorgen en de bezorgkosten.

Kan ik zelf een bezorg datum kiezen?

Ja, tijdens het bestellen kiest u zelf de gewenste bezorg datum. Let wel! Bestel liever een paar dagen van tevoren in plaats van op het laatste moment; anders lukt het ons misschien niet meer uw geliefde vlaai te leveren omdat alle vlaaien dagelijks vers worden gemaakt. Wij bezorgen dagelijks tussen 09:00 – 15:00 uur. U kunt een tijdvak kiezen, doch kunnen wij dit niet altijd garanderen met de drukte en situaties op de weg. Houdt daar alstublieft rekening mee.

Kunnen jullie mijn bestelde vlaaien snijden?

De vlaaien kunnen indien gewenst worden gesneden in 8, 10 of 12 punten. Let op: de vlaaien met bijvoorbeeld vers fruit blijven langer goed als u de vlaai pas snijdt als u deze gaat serveren. Dit kunt u zelf het beste doen met een mes welke u steeds onder de warme kraan houdt om mooie punten te snijden. Er zijn tevens taart verdelers (hulpmiddel) verkrijgbaar waarmee u perfecte punten kunt snijden.

Hoeveel punten kunnen er uit een vlaai?

Een vlaai kan opgedeeld worden in 8, 10 of 12 punten. Een Limburger snijdt ‘m in 8 stukken, een Brabander in 10 stukken en overige Nederlanders meestal in 12 stukken.

Van wanneer tot wanneer is de aanbieding uit de mail geldig?

De aanbiedingen uit de mail zijn meestal 1 maand geldig. De aanbieding loopt van de eerste dag van de maand t/m de laatste dag. Nog geen lid van onze speciale mailinglijst? Meld u dan hier aan en profiteer van onze aanbiedingen!